Kull 27
Kull 26
Kull 24
Kull 25
Kull 28
settrarna
the setters (english)
kullar/litters
uppdatering/update
valpar/puppies
nästan ingen irländsk setter
almost no irish setter (english)
foto/photo
stjärnor/stars
hästarna
kontakt/contact
länkar/links
gästbok

Ursula Wilby


Besökare just nu: 1
Sidvisningar: 520015
Unika besök: 363434

 

Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe SE3696/2009) är parad med Kubben (Coppers Mandelkubb SE10075/2011) och valparna beräknas födas den 30 mars.

Båda föräldrarna är friaröntgade och konstaterat fria från Rcd4 (en PRA-variant) och givetvis även CLAD-fria.

Följ kullen genom att klicka HÄR!

--------------------------

 

Ettan ( LP1, LP2, LP3 SLCH Röde Baronens Long Tall Sally) 7.2.2001 - 10.8.2014

--------------------

 

Nu, den 30/6 föddes Rusas valpar. Följ kull 27 genom att klicka på siffran!

----------

Frallekullen efter Ingejärd o Hilmer föddes den 2/5 2014 Följ kull 26 här!

 

I år tycks det bli mer valpar än jag någonsin har haft...förhoppningsvis två kullar efter varandra. Nu är Rusa (LP1 Röde Baronens It Aint Me Babe) parad med Samsam (VDH CH, C.I.E. SEV-11 Discoverys Love Of My Heart), valpar beräknas runt den 29 juni.

Båda hundarna har A-höfter och är givetvis även CLAD-fria. Rusa är DNA-testad för Rcd4 och fri, vilket innebär att ingen av valparna kan drabbas av denna sjukdom.

 

-----------------------

Ingejärd (Röde Baronens Hönan Agda) är nu parad med NOCH, SECH Sivchadu Bengt Hilmer och valpar väntas förhoppningsvis den 3 maj.

 

Båda hundarna är fria på både hjärta o patella. Ingejärd är dessutom även friröntgad på höfterna (B) och BPH-testad. Vi håller tummarna!

-----------------

Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) blev 2013 års vinstrikaste Lydnadssetter, samma titel som hennes mor Vilda (Röde Baronens Glory Days) erövrade 2008 och 2009! Kul!

------------------

Nu var LP1 klart! Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) följer i mamma, mormor och mormorsmor genom att klara titeln på enbart tre starter och med bra poäng. Den i dag den 1/12-20013 blev det 182 poäng och högst upp på prispallen!

--------------------

Skryt, skryt, skyt...igen...tar väl slut någon gång, antar jag. Men inte just ännu...den 24/11 2013 var det dags för Rusas (Röde Baronens It Aint Me Babe) andra tävling. Och det blev ett 1:a-pris till i Lydnadsklass 1 och även den här gången en pallplats med 174.5 poäng.

-------------

Två av de tre fralletjejer i senaste kullen har ju gått helt strålande på utställning, men Eda (Röde Baronens Eda Lee) hade inte ens befunnit sig på minsta lilla utställning ännu. Men debuterade till sist på Malmö Valp 2013... och vilken debut!!! Bästa tik (BIM) och så skötte hon sig strålande, man kan inte vara annat än lycklig!

----------------

Det har kommit mycket emellan, men den 3/11 2013 tog jag mig i kragen och debuterade med Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) i Lydnadsklass 1. Resultatet blev 176.5 poäng och en buckla...det får vi göra om!

--------------

 

Hur mycket och ofta får man skryta?

Jag tar lite till: Röde Baronens Maja Majonnäs (Nyx) har sammanlagt varit på 8 valputställningar som i sin tur har resulterat i 8 HP. Hon har blivit BIR 6 gånger, BIM 1 gång, BIS-valp 1 gång, BIS 4 valp 1 gång och BIG 4 valp 1 gång!

---------------

.

Ytterligare skrytuppdatering! Nu gällande Röde Baronens Bachelor Boy som är den första i Rusas (Röde Baronen It Aint Me) kull som har röntgats. A höfter och även DNA-testad för Rcd4 (ögonsjukdom) och är CLEAR!

--------------------

 

Lite skryt-uppdatering den 15/9 2013

Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) är lyckligare omgiven av öppna fälten hemma än i utställningsringen, men i dag på Sofiero blev det en kanonkritik, Excellent, 3:a bästa tik med CK.

Ännu bättre gick det för Nyx (Röde Baronens Maja Majonnäs) som blev BIM bland Franska Bulldogsvalparna igår och toppade med att bli BIR bland Frallevalparna på Sofiero i dag!
Helt fantastiskt!

-------------------

Senaste frallekullen har skött sig strålande, två är utställda och lilla Nyx leder stort! Tre inofficiella utställningar, tre BIR och en gång BIS-4-valp och så blev hon BIS-valp på Skånska Kennelklubbens utställning i Bosjökloster!

Rut åkte till en inofficell utställning enbart för social träning...och blev istället BIR och BIS-2 valp! WOW!

Eda har inte visats ännu, men tränar istället spår...duktig!

Den 6/7 2013 hade vi en liten valpträff för systrarna och här är de från vänster: Röde Baronens Eda Lee (Eda), Röde Baronens Maja Majonnäs (Nyx) och Röde Baronens Hörru Rut (Rut).

---------------------

Uppdaterad den 17/5 2013

Ziemona 1990 - 2013

Den 13 maj avlivades Ziemona hemma på gården, en fantastiskt snäll häst som skänkt hela familjen så mycket glädje. Alexandras dröm gick i uppfyllelse när hon fick en egen häst, vackra och snälla Ziemona som vi har ägt i 16 år.

Jag tror hon hade ett underbart liv med allt från havsbad, midsommarblomster i manen och glitter när det var jul. Ibland envis och kanske inte den lättaste nybörjarhästen i sin ungdom. Full fart framåt i nästan alla lägen...nu står boxen tom och vi saknar henne, allihopa.

-------------------

 

I dag den 7/2 2013 fyller min sista Lydnadschampion 12 år. Ettan (Röde Baronens Long Tall Sally) firar med kanelbulle som egentligen tillhör hönsen men som Ettan alltid suktar efter! Roligaste momentet? Att få äta apporten!

-------------------

Valparna har nu fått namn! Den här gången blev det Rolandz låtar...passar perfekt, eller? Röde Baronens Eda-Lee, Röde Baronens Maja Majonäs och Röde Baronens Hörru Rut.

--------------------

Nu har Franska Bulldoggsvalparna fått en egen sida, klicka HÄR så hamnar du på den!

----------------

Nu är Bodils valpar födda! Den 17/1 2013 föddes fyra tigrerade valpar med lite vitt på sina bringor. 1 mindre hane och 3 feta och livliga tikar. Hanen klarade sig inte, men tikarna mår toppen...Bodil är numera en helt perfekt mamma som sköter sina tre fralleflickor exemplariskt!

------------

Bodil (Röde Baronens Fiffiga Nanette) parades den 14/11 2012 med:     
DKCH, PLCH, SECH, NOCH, NORDCH, HRCH, INTCH, DEVDHCH , IKFBCH,
KBHV06, KLBV06, KBHV07, KLBCH ,DKKV07,EUW07, KBHV08, DKKV08,
DKJUBV07, VDHESG09, IKFB-JUBW09.
Dauløkke's Uzo le Chamour

Både Uzo och Bodil är givetvis patella/hjärt-undersökta UA

 Bodil är dräktig, så vi håller tummarna för en underbar kull i januari 2013!

 

-------------------

Den 22/9 2012 hade vi en syskonträff för senaste settergänget...efter månader av torka regnade det HELA tiden, men settern är trots allt en rätt vädertålig hund...9 av 11 valpar dök upp och det var fantastiskt att se alla!

Foto: Sven Persson

----------------

Röde Baronens Sportiga Marie (Bella) har testats FRI för både hjärta och patella...3 valpar ur kullen är nu testade och alla är fria!

------------------

Internationell utställning på Bornholm och Röde Baronens Hönan Agda (Ingejärd) blev tvåa bästa tik med reserv CACIB!

--------------------

Kennelkonsulenter dök upp oanmälda den 11/6 och lämnade följande sammanfattning: En kennel som man blir mycket glad av att kika in hos!

-----------

Alla valparnas tilltalsnamn i kull 24 finns nu på sidan Kullar!

-------------

Nu finns settervalparnas stamtavlenamn utsatta på sidan om kullar...det blev Cliff Richard den här gången!

------------------

 

Har skapat en ny flik till valpkullen så jag hoppas att det inte ska strula mera nu och att jag kan fortsätta att lägga upp bilder på valparnas egen sida. Klicka HÄRför att komma rätt.

 

-----------------

 

Majken (Not Fade Away) var på 3-års-testet i Flyinge och fick 1:a klass hopptalang! WOW...vi är stolta!

---------------

Nu även på Allas-bloggen...

gunillaofrasse.allas.se/elva-barn-hos-ursula-wilby-men-mamma-tar-det-med-ro/

---------------

Ny länk skapad för Kull 24!

Klicka på sidan "Valpkull 24" så hamnar du rätt! Och jo, det ska gå att klicka härifrån också!

--------------

I dag den 20/3 har gänget reducerats något och kommit ner till antalet som jag kan anse vara mera "lagom" för en förstföderska. 11 valpar är trots allt fortfarande många och det jag har nu är 5 hanar och 6 tikar. Håller tummarna att alla klarar sig.

-------------

 

Den 17/3 födde Rusa 16 valpar, tre av dessa var dödfödda och det återstår just nu 13 valpar. 5 hanar och 8 tikar. Två tikar är rätt små, så jag tror inte att dessa kommer att klara sig och räknar med att kullen kommer att reduceras vilket är bra. En gigantisk kull är ingenting man strävar efter, speciellt då det gäller en förstföderska.

Jag kommer inte att stödmata eftersom jag anser att valparna själva måste visa kämparglöden och jag vill heller inte hålla liv i valpar som kanske är för klena för att "egentligen" klara sig. I slutänden är det ju valpköparen som drabbas, och det vill jag undvika.

Rusa är fantastisk och mycket lugn och trygg och jag kommer att uppdatera sidan framöver.

-------------------------

5 dagar kvar...och Rusa gör inte längre skäl för namnet...

------------------

Ytterligare en av Rusas syskon är röntgad och fri! Röde Baronens Blowing In The Wind (B)...alla valpar som är röntgade i kullen (6 stycken) är fria...KUL!

--------------

Rusa är konstaterad dräktig, se längre ner på den här sidan för lite mera information!

----------------

Både Bodil (Röde Baronens Fiffiga Nanette) och Ingejärd (Röde Baronens Hönan Agda) är nu undersökta för patella och hjärta. Båda är fria!

-------------

Ibland är jobben väldigt annorlunda...

-----------------------

Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) är nu parad med Braidmounts Midnight Romeo och settervalpar beräknas födas den 18/3 2012!

Båda föräldrarna är fria på höfterna (Rusa A och Romeo B) Båda är högt utställningsmeriterade och Rusa är även DNA-testad för Rcd4 (en PRA-typ) och är fri, vilket innebär att inga av hennes avkommor kan drabbas av sjukdomen.

----------------------------------

Skam den som ger sig...NU äntligen är länken klickbar!!!!!! Testa och kolla!!!!!

Länk till Bratislava-bilder på Facebook, underbart ställe!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.274866655868089.63566.100000342696097&type=1&l=63e5775a17

---------------

Ny illustration på Illustrationssidan

----------------

Jag besökte Bratislava för att skriva om hundar, men det blev ett besök på en skola också. Riktigt roligt faktiskt!

 

picasaweb.google.com/107668169800821206111/NavstevaZoSvedska_UrsulaWilby_ilustratorkaSpisovatelkaNovinarka

----------------

Utställning i Sofiero den 11/9 2011

Rusa (Röde Baronens it Aint Me Babe) = Excellent, CK, 3:e Bästa tik

2-årig tik m. mycket vackert, rastypiskt huvud o uttryck. Bra över o underlinje. Goda Vinklar fram o bak. Passande benstomme. Bra tassar. Mycket vacker päls o färg. Rör sig med ett effektivt steg.

Marina Bengtsson

-------------------

Ögonsjukdomen PROGRESSIVE RETINAL ATROPHY (rcd4) är konstaterad på setter och enligt uppgifter uppskattas mellan 30% - 40% av settrarna bära på detta. DNA-test gör dock att man kan undvika att avla på anlagsbärare. Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) är DNA-testad och fri!

--------

Ny illustration på Illustratörsidan

--------------

Sällan på utställning, men nu blev det Tvååker för Rusa:

15/7 Excellent men oplacerad i Öppen Klass = Nice bitch, rich colour, nice topline, good bone, moves well.

Domare: Haro Haro Jose

16/7 Excellent men även den här gången oplacerad I Öppen Klass

Domare: Halff-Van Boven

-----------------

Nu ännu en stjärna!

--------

Besök av David Dalton, en av världens bästa hundfotografer!

www.facebook.com/media/set/

---------

Allas Veckotidning på besök:

gunillaofrasse.allas.se/kattnappning-ar-vardagsmat-for-allas-djurexpert-ursula-wilby/

 ------------------

 Nu kan man nog säga att Frida är inriden. Fula ankungen som vi inte alls trodde på har visat sig ha en toppenbra galopp, hoppar över små hinder utan att tveka och är helt trafiksäker ute på vägarna och fortfarande världens snällaste i stallet. Har vi förtjänat detta? Jo det tycker jag nog! Att Alexandra gjort allt jobbet själv gör inte saken sämre!

-------------------

Ännu en ny stjärna...nu av lite äldre modell.

-----------------

Rosetten som ska användas till Setterträff på Crufts år 2011

 ---------------

www.alltomhastar.se/artiklar/ovrigt/det-finns-dom-som-inbillar-sig-att-hundsporten-ar-dyr/

 

---------------

Ytterligare en Ny stjärna!

---------------

Trots fantastiska HD-resultat för den senaste setterkullen har jag inte planerat någon kull under år 2011.

-----------------------

Ny stjärna

----------------

Ännu en hund röntgad från senaste setterkullen och även den är fri.

Röde Baronens Woogie Boogie = B

5 av 5 röntgade fria! Toppenresultat!

-------------------

Frallornas återträff i ett mörkt ridhus. Vi var på en liten inofficiell utställning och del (5) av frallegänget träffades igen. Fotot är gräsligt men då skulle ni se dom andra bilderna där ögonen lyser...nej, helst inte.

4 ställdes ut (Lillemor satt vid ringside och hejade) och alla valparna fick HP. Röde Baronens Hönan Agda (Ingejärd) blev BIR!

------------------------

De 4 första HD resultaten från senaste setterkullen (Coppers Bubblande Glad och Röde Baronens Glory Days)

Röde Baronens Handy Dandy B

Röde Baronens Forever Young B

Röde Baronens It Aint Me Babe A

Röde Baronens The Mighty Quinn B (Armbågar 0)

-------------------

Alexandra och Ninja har debuterat i dressyr...fantastisk miljöträning för Ninja...nu gäller det att fila lite på själva utförandet också.

----------------------

Första "Icke-settern" på Stjärnsidan!

-----------------

Frallornas tilltalsnamn finns nu utsatta på sidan "kullar".

-----------------

I dag den 28/7 gjordes sista uppdateringen på Frallekullen. En rolig och spännande tid har det varit. Vill du se utvecklingen från dag 1 och framåt kan du gå in under fliken Kull 23 och klicka på siffran. Eller...så kan du klicka HÄR!

To-day was the last up-date of the litter, if you want to follow them from day 1, click HERE.

---------------------------

Cornelis-låtarna = Valparnas kennelnamn finns nu utsatta under fliken Kullar

-------------------

Uppdaterar valpsidan konstant men här kommer även en bild på Rusa...Vi hade whippet-träning här hemma och Rusa gjorde sitt bästa att hänga med...fast även hennes bästa räckte inte...(Foto: Louise Weibull)

------------

Betesbild på Majken och hennes kompis...finns givetvis under hästfliken.

----------------------

Nu har Ines-kullen fått en egen sida som kommer att uppdateras kontinuerligt. Klicka på kull 23, så hamnar du rätt!!!!

----------------

Nu är valparna födda och det blev 7 stycken...5 tikar och 2 hanar. Vi håller tummarna att alla klarar sig. Ines är nog lyckligast över att slippa den gigantiska magen...

Alla valparna är mörkt tigrerade och två har lite vitt på bringan...spännande det här!!!!!!!

-----------------

 

Stackars Ines...kan man väl säga, eller hur?

Ligger dock och solar sig lite den 26/5

----------------

Bäring Nords Grid S56244/2006 (Ines) är parad och dräktig med Bäring Nords Wotan S61666/2008.

Båda föräldrarna är testade och fria då det gäller patella och hjärta och har ett fantastiskt temperament. Båda föräldrarna är också högt utställningsmeriterade. Inavelsgraden på den här kombinationen är 0%.

Valparna beräknas födas den 31 maj.

                                                                                          

Tills dess ligger Ines och slappar på sidenkudde...

 

 

---------------

Ny länk för alla trädgårdsälskare...Ulla Hårde, författare, skribent, fotograf, fransk-bulldogsägare och ägaren av en dom vackraste trädgårdarna i Malmö!

www.ullaharde.se/

-------------

Lite nytt på illustratörssidan

--------------------

Nytt på hästsidan...Frida är inte längre fula ankungen...

-----------------

Uppdaterar illustratörssidan efterhand som det finns någon som skiljer sig från det vanliga...

------------------

Ny Stjärna! Nu 102 stycken!

-------------

För andra året i rad!

 

Vilda blev åter igen Årets lydnadssetter!

Nu både 2008 + 2009!

-----------------

3 Generationer på fotosidan

------------------

Nytt foto på Rusa med sin älskade boll i snöre...

---------------

Äntligen har vi enats om fölets namn...hon får heta Majken eftersom hon föddes dagen då Majken har namnsdag.

---------------------------

Ivy, (Fade To Grey), den finaste av dom alla, avlivades i dag den 8/12 2009, 8 år gammal. Hon opererades för tarmvred och trots att det först såg ut som om hon hade klarat operationen förvånansvärt bra återkom buksmärtorna efter en vecka. Hon var en fantastisk häst på alla vis och enda ljuspunkten i allt det mörka är att vi har hennes dotter kvar. Blir Not Fade Away bara hälften så bra som sin mamma, ja då kommer hon att bli en helt underbar häst.

Vi hoppas på det.

--------------------

Lite Florida solned- och uppgångar från semestern...finns på illustratörssidan under fliken Foto.

-------------------------

 

Rusa den 8/11 2009 i Malmö

--------------------

Varför jag inte ställer ut...

Det blev lång väntan och det var kallt i hallen...jag hade dragit upp dragkedjan på min tröja...och så plötsligt var det Grupp 7 som skulle in i stora ringen. Reservplatsen...och fotografen Per Unden som hetsade...tog ett grabbatag i svansen och på något vis försvann både min hals och haka ner i tröjan av ren koncentration. Inte undra på att jag sällan visar mig ute i ringen...jag är nog mera skapt för att stå på en blåsig Brukshundklubb där det är skit samma om man ser ut som en sköldpadda...

 

Rusa (Röde Baronens It Aint Me Babe) blev BIR + BIG 5 på Malmö valputställning den 8/11 med strålande kritik:

Lovande. Harmoniskt byggd. Feminint huvud o bra längd. Vänligt uttryck. Elegant hals. Vällagd skuldra, bra front. Djup bröstkorg för åldern. Bra kroppslängd och vacker överlinje. Bra svansansättning och breda lår. Välvinklad bak. Långa, paralella rörelser. Underbart temperament. Välvisad.

Domare: Börje Johansson

--------

Foto: Carolina Rexgård

Mopsen Bosse avlivades den 1/11. Snällare och gladare hund får man leta efter...om det inte gällde att uppfostra härjiga settervalpar förstås. Då förvandlades han till ett MEGAMONSTER på 2 röda sekunder. Men det var alltid väl avvägda tuktningar, precis lagom för att få valparna att sansa sig. Känns tomt utan...

----------------

Ännu en illustration på illustratörssidan...Guld & Gröna skogar...

------------------------

Har hittat en del ny-gamla illustrationer i datorn som jag har lagt upp på illustratörssidan

-------------

 

 

Ny stjärna (och jag har även räknat hur många som finns på sidan just nu...101 stycken, och alla lika älskade!)

--------------------

Rusa skrattar...och undra på det...hon debuterade i utställningsringen den 27/9 på Veberöds inofficiella utställning och blev Bäst i rasen-valp och vann även gruppen...och så bet hon ut två huggtänder på brorsan Malte! En toppendag med andra ord!

-----------------------------

Nu har jag (med hjälp utifrån efter många misslyckade försök på egen hand) lyckats att få två PDF-filer till Illustratör-sida. Finns under fliken Författare/skribent och visar exempel på kåseri/reportage från tidningen Hundsport.

-----------

Ännu en ny stjärna

------------

Vi var på fölvisning med Ivys föl! Finns på hästsidan...ja och så ID-märktes fölet och det tilltänkta namnet ändrades från Paint It Black till Not Fade Away...en minst lika bra låt som Stones spelade in en gång i tiden!

-------------

 

Ny stjärna!

-------------

Bild på valpen som stannade kvar här hemma när alla andra flyttat till sina nya hem = Röde Baronens It Aint Me Babe = (Rusa) finns nu på settersidan...

-----------------

Nu har jag kämpat med att flytta över den tillfälliga sidan Kull 22 till en mera permanent plats på sidan Kullar/litters.

Där kan du klicka på Kull 22 och hitta alla gamla bilderna fram till den 11/7...jodå...det går att klicka även härifrån!

-------------------

Ytterligare en stjärna!

 ----------

Ytterligare 3 ny stjärnor! + valparnas tilltalsnamn i den senaste kullen

 

--------------

Nu finns namnen på senaste kullen utlagda på sidan "Kullar", den här gången är det Bob Dylan.

------------

Fler bilder på hästsidan...och även under foto på illustratörssidan

-------------

Äntligen!
På kvällen den 19/5 2009 kom Ivys efterlängtade föl!

 

Hästsidan uppdaterad...

---------------------

 

Ny flik för senaste valpkullen! Jag har skapat en helt ny flik som heter Kull 22 (till vänster på huvudsidans meny) och kommer att uppdateras kontinuerligt med nya valpbilder.

 

------------------

Uppdaterad på hästsidan med en nytagen bild på Ninja

--------------

 Wow! Kändisägg....!!

 

 

kortomgott.taffel.se/2009/04/07/upphittat-grona-agg/

och

matmani.wordpress.com/2008/10/27/nyvarpt-overraskning-en-glamig-hostmorgon/

 

 --------------------

Ny stjärna!

-------------

Vilda är parad och valparna antas dyka upp kring den 11 maj om allt går som planerat.  

(Mer information på valpsidan) 

-----------------

Nu är uträkningen klar och Vilda blev 2008 år bästa irländska setter på lydnadsplanen!!!!

------------

Ännu en ny stjärna...

---------

 Bara ett blad på illustratörssidan...men jag var riktigt nöjd med detta.

 

-------------

Ny stjärna!

 Några nya bilder under foto på illustratörssidan...

----------

Nu har jag varit mer än lovligt duktig och länkat till resultatsidan från huvud-settersidan...alltså ingen ny flik längre utan man klickar på ordet lydnadsmeriterade på sidan om settrarna!

Detta har jag länge tänkt på, och äntligen har jag tagit mig i kragen och grävt i mina gömmor...för allt finns INTE i SKK's databas. Tyvärr. Nu finns en ny sida där jag har samlat hundarnas resultat...gäller dock bara lydnad, ej utställning.

--------------

 

Ännu en ny länk...setterkennlar från hela världen!

--------------

 

 

Ny länk...underbara målningar från en engelsk skolkompis

--------------

 Mina settrar blir vanligtvis gamla och håller sig fräscha långt upp i åren. Jag har nu lagt till åren de har levt på huvudsidan, jag tyckte att det kunde vara bra att veta med tanke på att det diskuteras så mycket sundhet (och avsaknaden) inom renrasiga hundar. Generellt sett anses ett hundliv vara 10 år.

-----------------

LP1 klart!

Vilda (Röde Baronens Glory Days) behöver numera inte skämmas inför sin lydnadsmeriterade släkt. LP1 med poängen 173, 175.5 och nu 182 poäng av 200 möjliga!

--------------

Lite nytt på illustratörssidan också....

--------------

Ytterligare en stjärna!!!!!!!!!! + ÄNNU en!

Ny stjärna på "Stjärnbsidan"!

87 stjärnor finns det just nu på sidan, plats för många fler! Skicka en bild!!!!!!

 

 

 

Vilda (Röde Baronens Glory Days) fick sitt andra 1:a-pris i lydnadsklass 1 den 1/8 -08 i Skurup. 175.5 poäng av 200 möjliga och detta räckte till en 2.a plats i klassen!

 

 

 

Grattis Vivi, Veronica och Gucci (Röde Baronens Sunshine Superman) som fick omdömet EXCELLENT och placerade sig som 4 av 42 hanar på världsutställningen i Stockholm!

Toppen!


  Handler: Torgny Karlsson

 

 

 

Vilda 1:a pris i Lydnadsklass 1.

173 poäng av 200 möjliga. En tredjeplats av 23 anmälda ekipage.

 

  Ny kåseribok ute nu!

Livet mellan Hund & Katt